Verbied Email

Email is allang niet meer het nuttige instrument wat het eens was. Email is een plaag geworden! De CC’s en BCC’s vliegen je om de oren. Ben je een paar dagen weg, dan ben je sowieso een dag kwijt om je door de enorme hoeveelheid mailtjes heen te werken.

Ik pleit er voor om interne Email te verbieden!. Dit lijkt een rigoureuze maatregel, maar toch wegen de voordelen op tegen de nadelen.

Waar je wel voor moet zorgen, is dat informatie door uw medewerkers opgehaald kan worden. Daar is een intranet in de vorm van een samenwerkingssite bij uitstek voor geschikt.

Kijkt u maar eens wat Alfresco te bieden heeft.

In plaats van dat (des)informatie zich als een explosie via een eMailbom verspreidt,  kun je met Alfresco allerlei informatie centraal opslaan en bewerken. Eén versie van een document, in plaats van de tientallen versies die soms via de Email ontstaan.

En Email? Die gebruiken we dan alleen nog maar voor extern verkeer met leveranciers en klanten. En eens per dag zal Alfresco u nog een mailtje sturen met wat er op uw intranet is veranderd!

Leave a Response