Business model voor Open Source

Een verdienmodel ontwikkelen voor Open Source is een ingewikkelde zaak. Maar Open Source zou geen Open Source zijn, als mensen met hart voor onze zaak zich niet zouden bezig houden met een voor een ieder te gebruiken grondslag voor de ontwikkeling van een eigen zaak op basis van vrije software. Vanzelfsprekend moet een dergelijk model net zo transparant zijn als de software die we ontwikkelen.

Rijk Ravestein van Datatraverse heeft zo’n model ontwikkeld. De moeite van het lezen waard!

https://wiki.librepractice.org/doku.php?id=free-software-is-serious-businessGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This entry was posted on 02-10-2019 and is filed under Open Source. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.