advtrefpunt.nl is nu dbajeugdhonk.nl

Aangepast logo Trefpunt

Aangepast logo Trefpunt

De Dartsbond Almere heeft de activiteiten van de Almeerse Dartsvereniging Trefpunt omarmd. Het Trefpunt richt zich onder de vlag van de DBA enkel op de jeugd. Vandaar dat een transitie heeft plaatsgevonden van advtrefpunt.nl naar dbajeugdhonk.nl.

Natuurlijk volledig uitgevoerd door XLoof. Ook is de site helemaal gerestyled naar de nieuwe situatie. Het resultaat ziet u hier:

http://www.dbajeugdhonk.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This entry was posted on 08-04-2015 and is filed under Referenties, Xnieuws. Written by: . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.